Fun

on December 5, 2015 at 5:05 pm / in Fun

Prezantuesja e parashikimit te motit qe fale kesaj video per 3 dite u be e famshme (VIDEO)

https://youtu.be/GCp60m7sDL4

Read more ›
on December 5, 2015 at 5:02 pm / in Fun

Ia dhuroi 500Euro rojës së parkingut, vetën pse ai..

https://youtu.be/TlaZopwoe0s

Read more ›
on December 5, 2015 at 12:19 am / in Fun

Veshjet me të këqija për martesë

Duke tentuar që të duken sa më mirë, për fat të keq disa çifte kanë zgjedhur veshjen më të keqe për ditën e tyre më të rëndësishme në jetë, ditën e martesës.

Read more ›
on December 5, 2015 at 12:04 am / in Fun

I pyet femrat për seks, ja si i përgjigen ato! (VIDEO)

Disa thonë se qasja është vetëm një lojë numrash. Pra, çfarë ndodh kur një djalë tërheqës do t’ju afrohet një numëri të madh të femrave dhe i pyet ata për seks? Të paktën njëra prej tyre do të bie dakord? https://youtu.be/jjR9F9tPNhc

Read more ›
on December 5, 2015 at 12:03 am / in Fun

Aksidenti më i shtrenjtë që ka ndodhur ndonjëherë: Nuk do ta besoni se kushton kjo makinë (VIDEO)

Ky është aksident me makinë më i shtrenjtë që ka ndodhur në Kinë.

Read more ›
on December 4, 2015 at 5:44 pm / in Fun

Gati 30 milionë klikime: Dështimet më spektakolare gjatë stërvitjeve (Video)

Shumë njerëz preferojnë të qëndrojnë para pasqyrës gjatë stërvitjeve, por shumica duan të mburrem për aftësitë e tyre.

Read more ›
on December 4, 2015 at 12:15 am / in Fun

Budallallëk: Futë gishtat në vagjinë, kërkon nga meshkujt t’i marrin erë (Video)

Një femër nga Shtetet e Bashkuara, e ka regjistruar një “lojë” bizare. Ajo ka shkuar në disa qendra tregtare dhe ka vënë gishtat për një kohë në vagjinën e saj. Më pas, u ka kërkuar meshkujve që t’i marrin erë “parfumit të saj”, duke aluduar se e ka lyer dorën me lëng aromatik,

Read more ›
on December 3, 2015 at 11:58 pm / in Fun

Shikoni çfarë ndodhë kur një vajzë 4 vjeçare merr nën kontroll një kamion 20 tonë [VIDEO]

Kur kontrolli i kamionit të ri Volvo FMX i kalohet një vajze 4 vjeqare, shumë shpejt gjërat bëhen interesante.

Read more ›
on December 3, 2015 at 12:29 am / in Fun

Gëzimi i 101-vjeçares që luan në dëborë (VIDEO)

“Nëse gjeni lumturi të pastër në gjëra të thjeshta, atëherë mund të jetoni 100 vjet”, shkruan Armand Foisy në profilin e tij në Facebook.

Read more ›
on December 2, 2015 at 11:34 pm / in Fun

Trevjeçari i numëron paratë me “shpejtësi të dritës” (Video)

Thonë se dikush lind për të qenë i pasur.

Read more ›