on May 28, 2015 at 11:08 am / in Teknologji

Si ta përdorni Facebook pa internet?

  Çfarë nëse ju themi se mund ta përdorni rrjetin social Facebook në celular në të njëjtën mënyrë siç e përdorni në PC por pa internet dhe pa u brengosur fare për paketa të internetit që janë në dispozicion nga operatori juaj? Po është e mundur. Shumë njerëz e kanë provuar këtë trik dhe rrjeti më i madh social në […]

Read more ›