May 19, 2015 at 9:01 pm

Ahmeti: ​Të arrestuarit do ta shpjegojnë pse shkuan në Kumanovë (Video)

alijaaaa-347520678-703900799_4840 (1)

Kryetari i BDI’së, Ali Ahmeti në një intervistë në Klan të Shqipërisë ka thënë të arrestuarit do të shpjegojnë se pse kanë shkuar në Komunavë.

Ai ka thënë se këtë shpjegim do ta japin për të zbuluar të veleten se pse ndodhi Kumanovë dhe cili ishte qëllimi i këtij konflikti.

” Për ne është e rëndësishme të dihet e vërteta rreth kësaj që ka ndodhur”, ka thënë ai.

Shperndaje në Facebook.