May 20, 2015 at 7:06 am

Ali Ahmeti: Shqiptarët jetojnë të barabartë, Fevziu: Prandaj Jankullovska në lagjet shqiptare kryen aksion policor

safe_imageAli Ahmeti i pyetur nga Blendi Fevziu se përse nuk i ndaluan personat e grupit të armatosur pa hyrë në qytet dhe përse operacioni u krye në zemër të qytetit, duke mos pasur përgjigje konkrete tha kështu:

Pse nuk u vra asnjë civil? Kjo më gëzon mua se nuk u vra asnjë civil, se dëmi material do të riparohet, të gjitha këta që i thoni ju janë pjesë operative.

Më pas Ahmeti pyetet se a vlen jeta e një kumanovari sa e një maqedonasi, dhe se a janë të barabartë? Ali Ahmeti u përgjigj kështu: “Sigurisht që janë të barabarë”.

“Dhe prandaj Jankullovska hyn në një lagje civile shqiptare dhe kryen aksion policor” ia kthen Blendi Fevziu.

Shperndaje në Facebook.