Fun

on December 5, 2015 at 12:04 am / in Fun

I pyet femrat për seks, ja si i përgjigen ato! (VIDEO)

Disa thonë se qasja është vetëm një lojë numrash. Pra, çfarë ndodh kur një djalë tërheqës do t’ju afrohet një numëri të madh të femrave dhe i pyet ata për seks? Të paktën njëra prej tyre do të bie dakord? https://youtu.be/jjR9F9tPNhc

Read more ›
on December 5, 2015 at 12:03 am / in Fun

Aksidenti më i shtrenjtë që ka ndodhur ndonjëherë: Nuk do ta besoni se kushton kjo makinë (VIDEO)

Ky është aksident me makinë më i shtrenjtë që ka ndodhur në Kinë.

Read more ›
on December 4, 2015 at 5:44 pm / in Fun

Gati 30 milionë klikime: Dështimet më spektakolare gjatë stërvitjeve (Video)

Shumë njerëz preferojnë të qëndrojnë para pasqyrës gjatë stërvitjeve, por shumica duan të mburrem për aftësitë e tyre.

Read more ›
on December 4, 2015 at 12:15 am / in Fun

Budallallëk: Futë gishtat në vagjinë, kërkon nga meshkujt t’i marrin erë (Video)

Një femër nga Shtetet e Bashkuara, e ka regjistruar një “lojë” bizare. Ajo ka shkuar në disa qendra tregtare dhe ka vënë gishtat për një kohë në vagjinën e saj. Më pas, u ka kërkuar meshkujve që t’i marrin erë “parfumit të saj”, duke aluduar se e ka lyer dorën me lëng aromatik,

Read more ›
on December 3, 2015 at 11:58 pm / in Fun

Shikoni çfarë ndodhë kur një vajzë 4 vjeçare merr nën kontroll një kamion 20 tonë [VIDEO]

Kur kontrolli i kamionit të ri Volvo FMX i kalohet një vajze 4 vjeqare, shumë shpejt gjërat bëhen interesante.

Read more ›
on December 3, 2015 at 12:29 am / in Fun

Gëzimi i 101-vjeçares që luan në dëborë (VIDEO)

“Nëse gjeni lumturi të pastër në gjëra të thjeshta, atëherë mund të jetoni 100 vjet”, shkruan Armand Foisy në profilin e tij në Facebook.

Read more ›
on December 2, 2015 at 11:34 pm / in Fun

Trevjeçari i numëron paratë me “shpejtësi të dritës” (Video)

Thonë se dikush lind për të qenë i pasur.

Read more ›
on December 2, 2015 at 10:55 pm / in Fun

Bëni vet: qirinj prej mandarinës për vetëm 2 minuta (VIDEO)

Kur ju doni të zbukuroni shtëpinë me një erë të këndshme dhe një atmosferë të ngrohtë, me kujdes të qëroni një mandarinë dhe bëni qirinj të mrekullueshëm në shtëpi pa shpenzuar para.

Read more ›
on December 2, 2015 at 7:34 pm / in Fun

Tenton të kalojë lumin me Porsche Cayenne mirëpo…(VIDEO)

Read more ›
on December 2, 2015 at 7:24 pm / in Fun

Në çdo celular ka flori, Ja si ta nxirrni atë!(Video)

Read more ›