Fun

on May 21, 2015 at 11:48 pm / in Fun

Gomari në vend të motoçikletës (Video)

Dëshirën për të pasur motoçikletë, e realizon mbi gomar.

Read more ›
on May 21, 2015 at 11:04 pm / in Fun

Djeg gjarpërin pastaj gjarpëri ia djeg shtëpinë (VIDEO)

https://youtu.be/akB6oU1T1Lc

Read more ›
on May 21, 2015 at 11:02 pm / in Fun

E pabesueshme…! Tenisti ofendon Zotin me gjithë shpirt dhe ai i përgjigjet! (video)

https://youtu.be/ydQtsJcMde4

Read more ›
on May 21, 2015 at 10:56 pm / in Fun

Gjarpër në studio live, si reagoi folësi i lajmeve! – VIDEO

https://youtu.be/V6ZTGupWJk0

Read more ›