Teknologji

on July 7, 2015 at 12:39 am / in Teknologji

Aplikacioni që tregon kush ju ka fshirë nga lista e miqve në Facebook

  Një aplikacion i ri iu mundëson të gjeni datën dhe kohën e saktë kur një person ka vendosur që t’ju largojë nga lista e miqve të tij në Facebook. Aplikacioni falas në iOS dhe Android quhet “Who Deleted Me on Facebook”. Aplikacioni i krijuar nga Anthony Kuske tregon edhe cilat llogari të miqve të Facebookut janë joaktive dhe kush […]

Read more ›
on May 28, 2015 at 11:08 am / in Teknologji

Si ta përdorni Facebook pa internet?

  Çfarë nëse ju themi se mund ta përdorni rrjetin social Facebook në celular në të njëjtën mënyrë siç e përdorni në PC por pa internet dhe pa u brengosur fare për paketa të internetit që janë në dispozicion nga operatori juaj? Po është e mundur. Shumë njerëz e kanë provuar këtë trik dhe rrjeti më i madh social në […]

Read more ›