March 12, 2018 at 7:31 pm

Dy bashkëshortet e Milaim Zekës janë shoqe, ja çfarë i shkruajnë njëra tjetrës

Albana ishte bashkëshortja e parë e deputetit Milaim Zeka. Martesa e tij e parë dhe tri vajzat e tyre janë përmendur shumë herë nëpër media.

Tani, deputeti Zeka është i martuar me Edlirën, me të cilën poashtu ka dy vajza. Zeka është shprehur shumë herë i lumtur pranë bashkëshortes, duke thënë se ende ruan edhe raporte të mira me ish bashkëshorten.

Madje, dy bashkëshortet e tij edhe ato kanë raporte të mira me njëra tjetrën. Këtë e dëshmojnë komentet e tyre në Facebook.

Shperndaje në Facebook.