March 11, 2018 at 1:06 pm

E zuri gjumi në urban, ajo që i ndodhi po bën xhiron e botës

Një grua është protagoniste e një video që tashmë po bën xhiron e botës dhe ka gjeneruar mijëra shikime, komente dhe reagime.
Ajo ishte pasagjere në autobus dhe teksa ishte ulur, papritmas lodhja “e mposhti” derisa ra në gjumë.
Siç shihet në videon e Facebook, gruaja kurrë nuk e imagjinoi se lëvizja e automjetit do të shkaktonte një rënie të dhimbshme.
Goditja ishte aq e fortë saqë menjëherë e ngriti atë, ndërsa udhëtarët vendosën ta ndihmonin plotësisht.
Imazhet janë me të vërtetë të habitshme, rënia e gruas tashmë ka miliona reagime në rrjetet sociale.
Shikoni videon:

Shperndaje në Facebook.