December 14, 2017 at 3:24 pm

Foto e rrallë e Remzie Osmanit si nuse

Është ndër këngëtaret që si me balada e po ashtu me muzikë popullore, ka hyrë në zemrat e publikut dhe sot është ndër më të kërkuarat e mbrëmjeve.

Remzia ka një jetë shumë të lumtur familjare dhe një karrierë të bujshme, të cilën e ka ndërtuar me shumë përkushtim.

Ajo nuk lihet anash aspak as për jetën private dhe familjen, duke qenë pjesë e titujve çdo ditë.

E kësaj here, një imazh i realizuar vite më parë, do e kthejë shumë në kohë këngëtaren. Me fëmijët për dore, Remzija e veshur me dallamë, veshje kjo tradicionale që ua shohim të gjitha nuseve shqiptare, dukej vërtetë zonjë me klas.

Për këtë flet vetë fotografia

Shperndaje në Facebook.