March 12, 2018 at 1:17 pm

Ja në cilin serial luan tani “Marko

Ai luan në një serial shumë të pëlqyer në Turqi “Mavi Kelebekler” apo “Fluturat e Kaltra” ishte një ndër serialet më të pëlqyer.

. Në këtë serial pasqyrohet fytyrën njerëzore në Luftën e Ballkanit dhe u përqendrua në dhimbjet e vërteta të popullit boshnjak gjatë viteve të 90-ta. Me siguri nuk i keni harruar as protagonistët e këtij seriali.

Cahit Gök është një ndër aktorët që ka bërë bujë të madhe me interpretimin e rolit të Markos një serbi i cili nuk e përkrahu regjimin ndaj popullit boshnjak, ai iu ndihmonte boshnjakëve.

Gok njihet për shumë role të rëndësishme në seritë turke, mirëpo ai aktualisht është duke luajtur në një serial shumë të pëlqyer në Turqi. “Dashuri bardhë dhe zi”, titullohet seriali në të cilin Cahit Gök interpreton rolin e “Xhunejt” një personazhi negativ.

Shperndaje në Facebook.