February 22, 2018 at 7:47 pm

Kapi të dashurin dhe të motrën në shtrat, për pak shkakton tragjedi me pistoletën në dorë

Menduan t’i bëjnë një rreng, ajo të motrës, dhe ai të dashurës, por situata u doli jashtë kontrollit dhe për pak mund të kalonte në tragjedi.
Inskenuan momentin që ajo t’i shihte bashkë në shtrat, duke u puthur, e kur ndodhi, reagimi i vajzës doli jashtë parashikimit.
Ajo mori dhe një armë për te qëlluar të dashurin, të cilin nuk e besonte kur ai i tha se e gjitha ishte një shaka.
Për më shumë shikoni videon më poshtë:

Shperndaje në Facebook.