May 20, 2015 at 11:30 am

Kështu i ndëshkon ISIS’i ushtarët e vet (VIDEO)

foto_3401

Një video e publikuar nga ISIS, tregohen se si luftëtarët e saj ndëshkohen për gabimet e bëra.

Në këto pamje një grup burrash dhunohen me qytën e pushkës dhe me kamxhik për shkak se janë kapur duke pirë cigare.

Tymosja e cigares cilësohet si ‘jo islamike’ dhe shkelja e parë dënohet me 40 goditje me kamxhik. Ndërsa në rast përsëritjeje, dënimi është me kamxhik dhe burg. Ndërsa për shkelje të tretë, ka ndëshkim me gjobë.

Shperndaje në Facebook.