May 16, 2018 at 11:21 pm

Këta janë VIP-at shqiptarë që kanë nisur agjërimin

Sot ka nisur muaji i shenjtë i Ramazanit për të gjithë besimtarët myslimanë.

Të shumtë kanë qenë ata që janë zgjuar në agim, kanë bërë fa;jen e radhës dhe kanë ngrënë mëngjesin, duke nisur agjërimin.

Por veç besimtarëve të thjeshtë, në këtë muaj të shenjtë janë bashkuar në agjërim edhe disa prej personazheve të njohur publikë.

Disa prej tyre, duke u uruar agjërim të lehtë, po i rendisim më poshtë:

Adrian Gaxha

Adrian Gaxha

Big Mama

Gili

Gold Ag

Ledri

Leonora Jakupi

Lyrical Son

Mc Kresha

Shpat Kasapi

Sidrit Bejleri

Teuta Kurti

Shperndaje në Facebook.