May 15, 2018 at 11:38 pm

Kjo gjyshe e sëmurë bie shpesh nga karroca, thonë infermierët, Por familja mosbesuese zbulon të vërtetën e tmerrshme nga kamera e fshehtë

Njerëzit e moshuar që jetojnë në shtëpi pleqsh shpesh herë ndodh të abuzohen.

Minnie Graham, një gjyshe 98-vjeçare nga Garland, Teksasi, i tha familjes së saj se një punëtor i shtepise se kujdesit e keqtrajtonte atë.

Punonjësit e hospisit thanë se Minnie kishte rënë nga karroca e saj me rrota. Familja nuk ishte e bindur.Keshtu, ata vendosen një kamer të fshehur dhe zbuluan per te vertetn transmeton 10gjera.com.

Minnie nuk binte nga karroca e saj. Atë e shtynin, e kapnin dhe godisnin vetë punonjësit.

Të dy ndihmësit që duhej të kujdeseshin për të, dështuan pasi u kapen ne video.
Aty tregohej se gjyshja vuante ne ate ambjent dhe e trajtonin shume keq. E lanin me nje cope te vogel dhe disa pika uje komplet trupin. E kapnin për flokësh dhe e përplasnin vazhdimisht.
Infermieret benin gjeste poshteruese dhe i shkaktonin plakes dhimbje .

Nese keni pak dhembsuri shperndaje shkrimin si forme respekti per te gjitha gjyshet tona

Shperndaje në Facebook.