February 24, 2016 at 8:35 pm

Njihuni me Mercedes-Maybach S 600 Guard (Foto)

2016-mercedes-benz-s600-p-1600x0w
Kjo veturë do të ju shpëtoj jetën atëherë kur armiqtë tuaj provojnë të ju vrasin.
Një gjë që duhet ta dini për Mercedes-Maybach S 600 Guard është se kjo veturë është vetura e parë e cila është certifikuar me nivelin më të lartë të mbrojtjes balistike për veturat civile, nivelin VR10. Kjo veturë ju mbron nga armët e mëdha automatike, granatat dhe raketat granatahedhëse.

Certifikimi për VR10 dhe ERV 2010 (Explosive Resistant Vehicles) është mbikëqyrur dhe vlerësuar nga Zyra Federale e Hetimeve Kriminale në Gjermani.

Kjo veturë kushton 470,000€ plus TVSH.

552956 552948 552950 552951 552953 552954

 

 

Shperndaje në Facebook.