May 20, 2015 at 11:09 pm

Punoi roje që të vidhte në punë: Policët gjetën mbi njëmijë vezë në shtëpinë e tij!

punoi-roje-q-euml-t-euml-vidhte-n-euml-pun-euml-polic-euml-t-gjet-euml-n-mbi-nj-euml-mij-euml-vez-euml-n-euml-sht-euml-pin-euml-e-tij_hdShihej gjithmonë me çanta të mëdha duke dalë nga puna, ndaj kolegët filluan të dyshonin në të. Pas një bastisje që bëri Policia në shtëpinë e 47-vjeçarit, aty gjeti mbi një mijë vezë. Në secilën ai e kishte shkruar datën, në mënyrë që ta hajë të freskët.
Bashkë me vezët, në shtëpinë e burrit të njohur si Gu, janë gjetur edhe shumë të mira materiale që i kishte marrë nga puna: mish, perime, sapun, letër higjienike, detergjent e shumë gjëra të tjera,

“Dëshiroi vet që të jetë roje nate dhe mendonim se nuk do të bëjë një gjë të tillë”, ka thënë një nga drejtuesit e biznesit ku ai punonte si roje.

Gu i ka deklaruar Policisë se të gjitha këto i kishte vjedhur për nevoja personale.

Shperndaje në Facebook.