May 20, 2015 at 11:45 am

Testojeni inteligjencën tuaj: Vetëm 4 për qind e njerëzve kanë mundur ta zgjidhin këtë mister!

 

testojeni-inteligjenc-euml-n-tuaj-vet-euml-m-4-p-euml-r-qind-e-njer-euml-zve-kan-euml-mundur-ta-zgjidhin-k-euml-t-euml-mister-hd
Që nga fëmijëria e përballim veten me detyra të ndryshme, si logjike po ashtu edhe matematikore. Kjo gjithsesi bëhet edhe për zhvilluar trurin tonë.

Njëra nga këto është edhe pyetja më poshtë:

Tri bretkosat, Lara, Mara, Tara ishin duke luajtur në oborrin e shtëpisë. Dhe derisa po luanin e kishin thyer një vazo lulesh.

E nervozuar, pronarja i kishte ftuar të tri bretkosat për t’i pyetur se cila është cila.

Bretkosa e kuqe i tha: Unë jam Mara.

Bretkosa e verdhë i tha: Bretkosa e gjelbër nuk është Mara, por edhe unë nuk jam Mara.

Ndërkaq bretkosa e gjelbër i tha: Unë nuk jam Lara.

Pyetja shtrohet: Cila nga bretkosat është cila, nëse njëra përgjigje është jo e vërtetë?

Shperndaje në Facebook.