March 11, 2018 at 12:22 am

Turistët kapin luanët duke kryer marrëdhënie, reagimi i luaneshës pasi mbarojnë i lë të gjithë pa fjalë (VIDEO)

Turistët kapin luanët duke kryer marrëdhënie, reagimi i luaneshës pasi mbarojnë i lë të gjithë pa fjalë (VIDEO)
Video u filmua nga blogerja Dana Haidar dhe tregon një çift luanësh duke kryer marrëdhënie seksuale në savanë.
Ata po udhëtonin në grup dhe pasi panë luanët bashkë ndaluan menjëherë për ti filmuar.
Ndiqni videon më poshtë për të parë reagimin e luaneshës pasi mbarojnë së kryeri punë.

Shperndaje në Facebook.