March 13, 2018 at 12:27 am

VIP-at shqiptarë para se të rregullonin dhëmbët

Hej goca dhe çuna, dhëmbët e bukur janë gjysma e bukurisë!

Kështu që mos u mendoni dy herë kur ju duhet të shpenzoni për buzëqeshjen tuaj.

Të famshmit janë ata që duhet të kenë një paraqitje të kuruar fizike, kështu që mjaft prej tyre i kanë “vendosur paratë në gojë”, duke ndryshuar krejtësisht.

Gjithnjë e më shumë VIP-a u nënshtrohen ndërhyrjeve për zbukurimin e buzëqeshjes së tyre dhe ja cilët janë disa prej tyre.

Ju sjellim më poshtë galerinë:

Marina Vjollca

Edi Rama

Viola Spiro

Eneda Tarifa

Luana Vjollca

Besart Kallaku

Greta Koçi

Armina Mevlani

Shperndaje në Facebook.